Ocenění Raiffeisenbank, a.s. - Horáková, Klára; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této práce je ocenění vybrané komerční banky. První část práce se věnuje specifikům komerčních bank ve srovnání s nefinančními podniky. Druhá část práce analyzuje metody využívané při oceňování komerčních bank. Třetí část se pak zaobírá oceněním Raiffeisenbank a.s. Nejprve je provedena finanční a strategická analýza, následně je sestaven finanční plán a na závěr je provedeno výsledné ocenění.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses