Oceňování hotelů - Svoboda, Václav; Dušek, David, 1973-; Šrytr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Práce se zabývá srovnáním vybraných metod využitelných při oceňování hotelů. Jednotlivé metody jsou aplikovány na ocenění konkrétního hotelu. Hotel je oceněn nákladovou metodou, porovnávacími metodami, výnosovými metodami a dalšími metodami používanými při oceňování hotelů. Výsledky jsou srovnány, případné rozdíly jsou analyzovány. Pokladem pro ocenění hotelu je finanční analýza, strategická analýza, prognóza generátorů hodnot a finanční plán.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses