Finanční a strategická analýza společnosti MOSER, a.s. - Voráčková, Denisa (2017)
Tato diplomová práce se zabývá finanční a strategickou analýzou společnosti působící v oblasti sklářského průmyslu - MOSER, a.s. Výsledkem první části je určení silných a slabých stránek podniku a výsledkem druhé části je nejprve prognóza vývoje relevantního trhu, tržního podílu a následně tržeb analyzované společnosti.