Finanční a strategická analýza společnosti MOSER, a.s. - Voráčková, Denisa; Holečková, Jaroslava; Ryba, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato diplomová práce se zabývá finanční a strategickou analýzou společnosti působící v oblasti sklářského průmyslu - MOSER, a.s. Výsledkem první části je určení silných a slabých stránek podniku a výsledkem druhé části je nejprve prognóza vývoje relevantního trhu, tržního podílu a následně tržeb analyzované společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses