Ocenění společnosti DARUMA spol. s r.o. - Basáková, Karin; Rýdlová, Barbora, 1976-; Loy, Dalibor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti Daruma spol. sr.o. prostřednictvím stanovení hraničních hodnot pro prodávajícího a kupujícího v případě, že by stávající vlastníci uvažovali o prodeji společnosti. Datum ocenění je 31. prosince 2015. První část práce se zabývá teoretickými informacemi z oblasti oceňování malých a středních podniků. Druhá část je věnována samotnému ocenění. Postupně jsou stanovené jednotlivé hraniční hodnoty a také odhad výše rozhodčí hodnoty v rámci transakce.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses