Faktory ovlivňující spokojenost doktorandů se zázemím pro studium - Paul, Miroslav; Vltavská, Kristýna; Milatová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce se zabývá spokojeností studentů doktorských studijních programů se zázemím pro studium s využitím dat z výběrového šetření DOKTORANDI 2014. Cílem diplomové práce je nalézt faktory ovlivňující spokojenost doktorandů se zázemím pro studium a nalezení podobnosti studijních oborů doktorských studijních programů podle spokojenosti se zázemím. První část práce obsahuje popis vysokého školství se zaměřením na doktorské studijní programy, popis statistických metod použitých v analytické části a stručný popis šetření DOKTORANDI 2014. Analytická část práce hledá faktory mající vliv na spokojenost doktorandů se zázemím pro studium s využitím logistické regrese a rozhodovacích stromů. Dále pomocí shlukové analýzy určuje podobnost oborů studia doktorských studijních programů podle spokojenosti se zázemím pro studium.
Vedoucí práce: Kristýna Vltavská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses