Ocenenie ochranných známok pivovaru Krušovice - Kirsch, Tomáš (2016)
Diplomová práca sa zaoberá ocenením súboru ochranných známok vzťahujúcich sa k pivu Krušovice, ktoré sú súčasťou súboru ochranných známok spoločnosti Heineken Česká republika, a. s. V prvom rade je potrebné identifikovať a vyčleniť súbor ochranných známok Krušovice. Dôležitým krokom je voľba metód ocenenia na základe významu značky Krušovice pre spoločnosť. K intervalovému oceneniu OZ využijem dve výnosové metódy. Odhadujem tiež hodnotu celkových nehmotných aktív spoločnosti Heineken a na záver diskutujem, aký podiel dosahujú ochranné známky Krušovice na celkových nehmotných aktívach spoločnosti Heineken Česká republika, a. s.