Ocenenie ochranných známok pivovaru Krušovice - Kirsch, Tomáš; Svačina, Pavel, 1979-; Pekař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práca sa zaoberá ocenením súboru ochranných známok vzťahujúcich sa k pivu Krušovice, ktoré sú súčasťou súboru ochranných známok spoločnosti Heineken Česká republika, a. s. V prvom rade je potrebné identifikovať a vyčleniť súbor ochranných známok Krušovice. Dôležitým krokom je voľba metód ocenenia na základe významu značky Krušovice pre spoločnosť. K intervalovému oceneniu OZ využijem dve výnosové metódy. Odhadujem tiež hodnotu celkových nehmotných aktív spoločnosti Heineken a na záver diskutujem, aký podiel dosahujú ochranné známky Krušovice na celkových nehmotných aktívach spoločnosti Heineken Česká republika, a. s.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses