Úplné elektronické podání v prostředí České republiky - Bělíková, Lucie (2016)
Tématem této práce je rozbor reálných možnosti zavedení úplného elektronického podání v prostředí České republiky. Základem je analýza stávajícího stavu využití služeb kontaktních míst veřejné správy. V první části jsou diskutovány nástroje e-Governmentu a možnosti elektronického podání v České republice. V další části jsou analyzovány služby poskytované kontaktními místy Czech POINT a jsou diskutovány výsledky vlastního šetření. Hlavním přínosem práce je zhodnocení povědomí o službách kontaktních míst veřejné správy a jejich využití, zejména pak (ne)využívání možnosti podání do živnostenského rejstříku.