Úplné elektronické podání v prostředí České republiky - Bělíková, Lucie; Lechner, Tomáš; Pěkná, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Tématem této práce je rozbor reálných možnosti zavedení úplného elektronického podání v prostředí České republiky. Základem je analýza stávajícího stavu využití služeb kontaktních míst veřejné správy. V první části jsou diskutovány nástroje e-Governmentu a možnosti elektronického podání v České republice. V další části jsou analyzovány služby poskytované kontaktními místy Czech POINT a jsou diskutovány výsledky vlastního šetření. Hlavním přínosem práce je zhodnocení povědomí o službách kontaktních míst veřejné správy a jejich využití, zejména pak (ne)využívání možnosti podání do živnostenského rejstříku.
Vedoucí práce: Tomáš Lechner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses