Vykazování hráčských smluv ve fotbale dle IFRS - Kučera, Martin; Vašek, Libor, 1978-; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této diplomové práce je charakterizovat současný stav vykazování hráčských smluv ve fotbale dle standardů IFRS a doporučit možnosti zlepšení úrovně vykazovaných informací. V teoretické části diplomové práce jsou analyzovány vybrané standardy IFRS, především IAS 38, a regulace UEFA. V praktické části jsou analyzovány držené hráčské smlouvy ve vybraných klubech především z hlediska způsobu pořízení smluv.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses