Zhodnocení využití Heliosu Orange v podmínkách konkrétního podniku - Blažek, Martin (2017)
Hlavním cílem této diplomové práce je zhodnocení využití Heliosu Orange v podmínkách konkrétního podniku. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována historii účetnictví a vývoji technologií jeho vedení, vývoji ERP systémů, právním předpisům a vybraným možnostem elektronické výměny dat. V praktické části je nejprve popsána konkrétní společnost PNEU PROCHÁZKA s.r.o. Dále jsou popsány a zhodnoceny vybrané nejvíce používané moduly Heliosu Orange s uvedením možností změny využití těchto modulů.