Zhodnocení využití Heliosu Orange v podmínkách konkrétního podniku - Blažek, Martin; Hora, Michal, 1965-; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Hlavním cílem této diplomové práce je zhodnocení využití Heliosu Orange v podmínkách konkrétního podniku. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována historii účetnictví a vývoji technologií jeho vedení, vývoji ERP systémů, právním předpisům a vybraným možnostem elektronické výměny dat. V praktické části je nejprve popsána konkrétní společnost PNEU PROCHÁZKA s.r.o. Dále jsou popsány a zhodnoceny vybrané nejvíce používané moduly Heliosu Orange s uvedením možností změny využití těchto modulů.
Vedoucí práce: Michal Hora
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses