Národní elektronický nástroj jako cesta k vyšší transparentnosti - Jelínek, Daniel; Mitwallyová, Helena; Lechner, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2017)
Práce se zabývá Národním elektronickým nástrojem a zadáváním veřejných zakázek elektronicky obecně. Cílem práce je zhodnotit přínosy, ale i případné nedostatky spojené se zaváděním zmíněného nástroje, včetně jeho finanční náročnosti a srovnání s obdobnými centrálními systémy. Práce řeší využívání nástroje, jeho uživatelskou přívětivost a na základě statistických dat a dotazníkového šetření analyzuje reálné využití nástroje v praxi. Na základě argumentů uvedených v teoretické části práce podložených vlastním výzkumem v části praktické, práce vyhodnocuje nástroj jako málo používaný a uživatelsky nepřívětivý.
Vedoucí práce: Helena Mitwallyová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses