What is the rationale behind immigration policies? : Do developed countries really want to restrict immigration? - Tsybyktarov, Aldar; Klosová, Anna, 1942-; Coniglio, Nicola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
What is the rationale behind immigration policies? Do developed countries really want to restrict immigration?
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: economics of globalisation and european integration [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses