Hodnocení bonity spotřebitele z hlediska stability úvěrových vztahů - Semkovičová, Iveta; Radová, Jarmila; Antonenko, Zhanna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tématem této bakalářské práce je hodnocení bonity spotřebitele. Zkoumá aktuální nástroje, které bankovní instituce používají v rámci své úvěrové politiky, a faktory pohybující výslednou úrokovou mírou, kterou banka za své peníze požaduje. Zároveň stanovuje, jakými právy a povinnostmi spotřebitel disponuje ve vztahu k věřiteli, a jak tyto oblasti ovlivňuje nový zákon o spotřebitelském úvěru. Hlavním cílem práce je objasnit, že obě strany úvěrové smlouvy jsou zodpovědné za stabilitu a kvalitu úvěrového vztahu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses