Investiční analýza akcií společnosti ČEZ - Čupa, Jiří (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou akcie společnosti ČEZ a je rozdělena do tří částí. V první části jsou přiblíženy přístupy k prognóze budoucího vývoje. V druhé části se zabývám třemi stupni fundamentální - globální, odvětvová a firemní- analýzou s cílem identifikovat, zda je akcie ČEZ podhodnocená, nadhodnocená či správně oceněná. V třetí části je prováděna technická analýza s cílem zjistit správný okamžik timing. V závěru mé bakalářské práce je zhodnocení provedené fundamentální a technické analýzy a podání investičního doporučení.