Investiční analýza akcií společnosti ČEZ - Čupa, Jiří; Veselá, Jitka; Fučík, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou akcie společnosti ČEZ a je rozdělena do tří částí. V první části jsou přiblíženy přístupy k prognóze budoucího vývoje. V druhé části se zabývám třemi stupni fundamentální - globální, odvětvová a firemní- analýzou s cílem identifikovat, zda je akcie ČEZ podhodnocená, nadhodnocená či správně oceněná. V třetí části je prováděna technická analýza s cílem zjistit správný okamžik timing. V závěru mé bakalářské práce je zhodnocení provedené fundamentální a technické analýzy a podání investičního doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses