Zdanění z pohledu spořicích produktů - Grasslová, Martina (2016)
Diplomová práce se zabývá porovnáním pěti běžně dostupných produktů nejčastěji využívaných českými domácnostmi: spořicího účtu, stavebního spoření, penzijního připojištění, investičního životního pojištění a podílových fondů z pohledu zdanění. Cílem práce je v ucelené formě podat přehled o zdanění vybraných produktů pro širokou veřejnost a ukázat konkrétní dopady v jednotlivých případech.