Zdanění z pohledu spořicích produktů - Grasslová, Martina; Ducháčková, Eva, 1958-; Michalíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zabývá porovnáním pěti běžně dostupných produktů nejčastěji využívaných českými domácnostmi: spořicího účtu, stavebního spoření, penzijního připojištění, investičního životního pojištění a podílových fondů z pohledu zdanění. Cílem práce je v ucelené formě podat přehled o zdanění vybraných produktů pro širokou veřejnost a ukázat konkrétní dopady v jednotlivých případech.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses