Implementace technik štíhlého managementu ve vybrané organizaci - Žižková, Aneta; Zelená, Veronika; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
V rámci této bakalářské práce se budu zabývat technikami japonské filozofie. Teoretická část je zaměřena na jednotlivé metody jako je například Kaizen, 5S a Kanban. Cílem této práce je si uvědomit, jak je japonská filozofie v praxi aplikována. V praktické části práce implementuji již zmíněné metody v mnou zvoleném podniku. Především se zaměřím na proces redukce plýtvání. V závěru práce zmíním zlepšení a doporučení pro danou společnost
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: Six Sigma (metoda); kaizen; management [obor bakal. práce]; kanban; bakalářské práce; Six Sigma (Quality control standard); kaizen; bachelor's theses