Finanční analýza Moser a.s. - Shcherbina, Marina; Petriashvili, Aleksandre; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této bakalářské práce je zkoumání finanční situace podniku Moser, a.s. pomocí metod finanční analýzy a jejich souhrnných ukazatelů, a také provést mezipodnikové srovnání se zástupci konkurence. Celá práce je rozdělena na několik částí, kdy se prolínají praktická a teoretická část. V praktické části je popsána charakteristika společností, provedena samotná finanční analýza, včetně analýzy absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů a také bankrotní a bonitní modely. V teoretické části jsou všechny body z části praktické popsány z pohledu teorie.
Vedoucí práce: Aleksandre Petriashvili
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses