Finanční analýza Chateau Valtice - vinné sklepy Valtice, a.s. - Dobrovolná, Andrea; Holečková, Jaroslava; Drozdová, Věra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti CHÂTEAU VALTICE Vinné sklepy Valtice, a. s. a porovnání většiny finančních ukazatelů s ukazateli společnosti ZNOVÍN ZNOJMO, a. s. Práce je rozdělena na dvě části: metodickou a praktickou. Metodická část je zaměřena na popis vertikální a horizontální analýzy, poměrových ukazatelů rentability, obratovosti, likvidity, zadluženosti. Na závěr zhodnotím firmu pomocí bankrotního a bonitního modelu a SWOT analýzy. V praktické části je aplikována vymezená metodika. Cílem bakalářské práce je zhodnocení společnosti CHÂTEAU VALTICE Vinné sklepy Valtice, a. s. během let 2011 až 2015 a srovnání se společnosti ZNOVÍN ZNOJMO, a. s.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses