Outsourcing mezd - Kramná, Martina; Baranová, Petra; Poutník, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce podává ucelený pohled na problematiku outsourcingu se zaměřením na outsourcing mzdového účetnictví. Vysvětluje jednotlivé pojmy, které se s outsourcingem pojí. Porovnává výhody, nevýhody a jeho možná rizika. Shrnuje důvody, které vedou k outsourcingu. Nastiňuje problematiku mzdového účetnictví a jeho základní pojmy. Pojednává o procesech mzdové účetní a vysvětluje roli účetní ve firmě. V praktické části řeší analýzu outsourcingového vztahu, která se zaměřuje na postupy a procesy. Ukazuje rozdíl mezi částečným, kompletním outsourcingem a interním zpracování mezd a další možnosti, jak může firma outsourcing využít.
Vedoucí práce: Petra Baranová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses