Železniční doprava na Ukrajině - Lishchuk, Viktoriia; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této práce je zhodnotit a zanalyzovat železniční dopravu na Ukrajině, její historie, strukturu, charakteristiky, vymezit silné a slabé stránky. Práce je rozdělená do dvou části: praktickou a teoretickou. Teoretická část je zaměřena na základní pojmy, vztahující k danému tématu. Proberu základní terminologii a technickou základnu železniční dopravy. V praktické části se zaměřím na systém železniční dopravy v Ukrajině, jeho klasifikace, problematiku a tendence rozvoje, faktory, které systém ovlivňují. V závěrečné části jsou shrnuty výsledky provedené analýzy.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses