Městečka na dlani : Královéhradecký kraj : Janské Lázně : Miletín : Pec pod Sněžkou : Pilníkov : Stárkov : Vysoké Veselí : Železnice - Potůček, Jakub, 1975- (Slavné stavby, 2017)
Fotografická publikace poskytuje přehled architektonických památek malých měst Královéhradeckého kraje, vybraných měst čítající stovky obyvatel