Městečka na dlani : Královéhradecký kraj : Janské Lázně : Miletín : Pec pod Sněžkou : Pilníkov : Stárkov : Vysoké Veselí : Železnice - Potůček, Jakub, 1975-; Flokovičová, Petra, 1983-; Paterová, Vladimíra, 1958-; Tlučhoř, Jan, 1978- (Praha : Foibos Books s.r.o., 2017)
Fotografická publikace poskytuje přehled architektonických památek malých měst Královéhradeckého kraje, vybraných měst čítající stovky obyvatel
Kniha z edice Městečka na dlani zaměřená na architektonické a kulturní pamětihodnosti nejmenších měst. V mnohých z nich jsou vyhlášeny městské památkové rezervace nebo městské památkové zóny. Seznamuje s městy: Janské Lázně, Miletín, Pec pod Sněžkou, Pilníkov, Stárkov, Vysoké Veselí, Železnice
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: malá města; architektonické památky; turistické zajímavosti; Královéhradecký kraj (Česko : 2000-); kolektivní monografie; fotografické publikace; small towns; architectural monuments; tourist sights; Hradec Králové Region (Czechia : 2000-); Královéhradecký kraj (Czechia : 2000-); collective monographs; photographical works