Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Froněk, spol. s r. o. - Nachtigal, Vlastimil; Daněk, Stefan Svatopluk; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této práce je provést finanční analýzu společnosti Froněk, spol. s. r. o. a sestavit nástin finančního plánu. Práce se skládá ze dvou hlavních částí. První část práce je metodická a jsou v ní představeny jednotlivé metody a ukazatele finanční analýzy a jejich interpretace. Druhá část je aplikační, kde je provedena finanční analýza za použitích definovaných metod. Je zde zahrnuto porovnání výsledků, vysvětlení, srovnání s konkurenty a celým sektorem. Dále aplikační část obsahuje finanční plán na rok 2016. V samotném závěru práce je vyhodnocení celkové finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Stefan Svatopluk Daněk
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses