Vyhodnocení ekonomického přínosu z pronájmu čerpací stanice pod franchisingovou smlouvou - Švechovič, Tomáš (2016)
Práce se věnuje vyhodnocení ekonomického přínosu z pronájmu čerpací stanice. Cílem bylo zjistit, zda podnikání v této oblasti je profitabilní či nikoliv. Teoretická část shrnuje podnikání pod franchisingovou smlouvou a petrolejářské prostřední v České republice. Praktická část popisuje vybranou čerpací stanici, dále podmínky franchisingové smlouvy a v závěru hodnotí ekonomickou stránku pronájmu.