Vyhodnocení ekonomického přínosu z pronájmu čerpací stanice pod franchisingovou smlouvou - Švechovič, Tomáš; Fuchs, Jan; Cimler, Petr, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce se věnuje vyhodnocení ekonomického přínosu z pronájmu čerpací stanice. Cílem bylo zjistit, zda podnikání v této oblasti je profitabilní či nikoliv. Teoretická část shrnuje podnikání pod franchisingovou smlouvou a petrolejářské prostřední v České republice. Praktická část popisuje vybranou čerpací stanici, dále podmínky franchisingové smlouvy a v závěru hodnotí ekonomickou stránku pronájmu.
Vedoucí práce: Jan Fuchs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses