Analýza efektivnosti obchodních zástupců - Vodrážka, Kryštof; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Huňak, James; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou efektivnosti obchodních zástupců ve farmaceutické společnosti ve spojitosti s efektivním rozdělením regionů, způsobem hodnocení a odměňování. Práce zároveň nastíní využití CRM softwaru ve společnosti a to z pohledu obchodního zástupce i osoby zpracující data. Teoretická část obsahuje poznatky z oblasti CRM, profese obchodních zástupců a hodnocení zaměstnanců, které jsou v následné praktické části uvedeny na příkladu farmaceutické společnosti. Výstupem práce jsou doporučení pro společnost pro zvýšení efektivnosti využívání služeb obchodních zástupců a CRM softwaru.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses