Analýza marketingového mixu společnosti AUTOSERVIS NOVOTNÝ, s.r.o. - Hadrávek, Aleš; Svoboda, Petr; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Předmětem této bakalářské práce je analýza jednotlivých nástrojů marketingového mixu společnosti AUTOSERVIS NOVOTNÝ spol. s r. o., která je autorizovaným dealerem a servisem vozů značky Škoda. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje obecné charakteristice marketingu, jednotlivých nástrojů marketingového mixu a metodě strategické analýzy SWOT. V části praktické jsou veškeré poznatky aplikovány při analýze AUTOSERVISU NOVOTNÝ spol. s r. o. a tvorbě návrhů a doporučení. Návrhy a doporučení, která vycházejí z provedené SWOT analýzy a měla by vést k vylepšení a odstranění nedostatků stávajícího marketingového mixu společnosti, jsou zároveň hlavním výstupem této bakalářské práce
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: marketing; ceny; výrobky; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; prices; commercial products; distribution of goods; bachelor's theses