Návrh modelu aukčního procesu nákupu komodit - Protivenskiy, Kateřina; Zelená, Veronika; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato diplomová práce pojednává o procesním řízení a změnách podnikatelského prostředí, ke kterým došlo zejména během minulého století, a zapříčinily vznik nových přístupů ve vedení společnosti. Práce definuje pojem proces a jeho druhy, dále je zde popsán chod procesně řízené organizace včetně pozitiv a negativ z něho plynoucích. Dále diplomová práce obsahuje problematiku modelování podnikových procesů, která bezprostředně souvisí s procesním řízením. Jsou zde uvedeny techniky, které lze k modelování použít, a také konkrétní diagramy vhodné k modelování. Tyto poznatky jsou poté aplikovány při tvorbě návrhu aukčního procesu nákupu komodit.
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: aukce; procesní management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; auctions; process management; master's theses