Analýza podnikového informačního systému ve vybrané společnosti - Pavlíková, Táňa; Basl, Josef, 1961-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tématem diplomové práce je analýza podnikového informačního systému zvolené společnosti, podniku střední velikosti působícího v oblasti stavebnictví. Práce je rozdělena na dva samostatné celky. První celek je teoretickou částí a zahrnuje hlavní pojmy a problémy, které jsou následně rozpracovány v praktické části práce. Jednotlivé kapitoly teoretické části práce obsahují jak vymezení informačních systémů, základních pojmů v této oblasti, podnikových informačních systémů, procesů, které jsou s podnikovými informačními procesy spojeny, a také se strategickým řízením informačních procesů a informační strategií. Navazující praktická část práce popisuje zvolenou společnost. Cílem a výstupem praktické části je analýza informační strategie a stávající podoby informačního systému vybrané společnosti a jejich vyhodnocení.
Vedoucí práce: Josef Basl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses