Analýza vzdělávacích potřeb ve společnosti CertiCon,a.s. - Dufková, Kateřina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Krupková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku firemního vzdělání a rozvoje zaměstnanců v konkrétním podniku. Cílem této práce je zanalyzovat současnou situaci v oblasti vzdělávacího systému ve společnosti CertiCon a identifikovat případné možnosti rozvoje a inovace v této oblasti. Teoretická část diplomové práce se zaměřuje na představení moderních metodik vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Pomáhá zjistit specifika IT oboru i specifika motivace při zaměstnávání těchto zaměstnanců. Praktická část diplomové práce obsahuje analýzu současného vzdělávacího systému a návrh změn případně inovací ve vzdělávacím systému na základě potřeb jednotlivých stakeholderů.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses