Faktory ovlivňující kupní chování spotřebitele - Korecká, Martina; Hajdíková, Taťána; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu jednotlivých faktorů, které ovlivňují nákupní chování spotřebitele. Součástí práce bude rovněž zhodnocení efektivnosti využívaných marketingových triků ve vybraném obchodním řetězci a zhodnocení agresivity marketingových praktik z pohledu nakupujících. Cílem práce je navržení doporučení komunikace v rámci distribučních cest.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: spotřebitelé; spotřebitelské chování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; consumers; consumer behavior; master's theses