Skupinová konformita a vedení sociální skupiny - Hotařová, Lucie (2017)
Teoretická část této bakalářské práce se zabývá sociálními skupinami, jejich typologií, skupinovým jednáním, skupinovou strukturou, kohezí a konformitou. V praktické části je zkoumána konkrétní sociální skupina (Spolek historického šermu Vyděděnci) s cílem zkoumání konformity členů, jejich očekávání od formálních rolí a spokojenosti s vedením skupiny