Program kontinuálního zvyšování kvality péče v soukromém zdravotnickém zařízení na Ukrajině - Shvets, Anna; Lešetický, Ondřej; Pažitný, Peter, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této diplomové práce je návrh programu kontinuálního zvýšení kvality služeb v dlouhodobě existujícím multioborovém zdravotnickém zařízení Nebolejka, umístě-ném ve městě Charkov na Ukrajině. Práce je rozdělena do několika častí. Teoretická část je zaměřena na zkoumání kvality z pohledu zdravotnického systému a analýzu aktuálního stavu systému zdravotní péče na Ukrajině. V praktické části hodnotím po-mocí výzkumu spokojenosti kvalitu zdravotní péče v soukromém zdravotnickém zaří-zení Nebolejka a stanovuji kontinuální program zvýšení kvality služeb. Součástí práce je také ověření pomocí opakovaného výzkumu účinnost vypracovaného programu po jeho uplatnění v období prosinec 2016 - leden 2017. Práce je užitečná především pro zdravotnické zařízení Nebolejka, protože se dá předpokládat, že zvýšení kvality služeb povede k získání lepšího konkurenčního postavení na trhu.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: zdravotnické systémy; zdravotnická zařízení; zdravotnický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service systems; health facilities; health service management; master's theses