Obchodní činnosti společnosti FLEET s.r.o. na českém trhu - Song, Chen; Němečková, Iveta; Hinčica, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na obchodní aktivity a rozvoj české společnosti FLEET s.r.o. zabývající se prodejem čaje. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována světovém trhu s čajem, přehledu hlavních produkčních oblastí, evropskému čajovému trhu a situaci v České republice. Praktická část představuje samotnou společnost FLEET s.r.o. a její formy podnikání, poskytuje informace o vybraných nabízených produktech. Na základě vypracování SWOT analýzy je doporučeno firmě, jak by měla firma pokračovat ve svých obchodních činnostech a kam se zaměřit, aby se více rozvíjelo její působení na českém či zahraničním trhu.
Vedoucí práce: Iveta Němečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses