Terciární sektor ve Spojeném království - Bičárová, Veronika; Jiránková, Martina, 1967-; Straková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce je zaměřená na terciární sektor v konkrétně vybrané zemi, kterou je Spojené království. První kapitola se zabývá terciárním sektorem obecně - pojem služba je pomocí několika definic obecně charakterizován a následuje klasifikace služeb z několika hledisek. Ve druhé kapitole je pomocí metody srovnání analyzován terciární sektor ve Spojeném království v období 2005-2015. Služby jsou v této kapitole rozděleny do skupin podle klasifikace MMF a jako zdroj jsou použity platební bilance za jednotlivé roky. Pro lepší znázornění jsou zejména ve druhé části práce použity grafy, které jsou následně popsány.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses