Generace Y v pracovním prostředí - Stoklasová, Karolina; Filipová, Alena, 1965-; Hradský, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této diplomové práce je analyzovat aktuální situaci na trhu práce a zhodnotit, jestli to, co je v dnešní době zaměstnavateli nabízeno mladé generaci Y, je v souladu nebo naopak v rozporu s tím, co tato generace od potenciálního zaměstnavatele očekává a vyžaduje. Druhotným cílem je porovnat výsledky vyplývající z již provedených rozsáhlých průzkumů od renomovaných společností s výsledky z vlastního dotazníkového šetření uskutečněného mezi českými zástupci generace Y.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses