Analýza interní komunikace a využití nástrojů ICT pro komunikaci v konkrétní organizaci - Jeništová, Tereza; Střížová, Vlasta, 1946-; Rohlíčková, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou interní komunikace v konkrétní firmě a na základě metody dotazníkového šetření a rozhovoru s majitelem společnosti poskytuje návrhy na její zlepšení. Teoretická část se věnuje definicí interní komunikace, jejím vlivem na fungování firmy a faktory, které ji ovlivňují. Dále jsou uvedeny různé komunikační nástroje, zacílené na ICT nástroje, které mohou firmy využívat pro efektivní interní komunikaci. Praktická část je aplikací získaných poznatků na situaci konkrétní společnosti. Cílem je analyzovat současnou situaci interní komunikace, určit její slabá místa a navrhnout možná řešení na jejich odstranění.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses