Praktické využití znalostních systémů v automobilové diagnostice - Koláček, Miroslav; Pudil, Pavel; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato práce v teoretické části shrnuje mezinárodní poznatky z problematiky expertních systémů a jejich nasazení v automobilové diagnostice. V praktické části řeší metodiku a výběr vhodného expertního systému pro vývoj diagnostické aplikace. Tuto problematiku dále rozpracovává metodikou převodu znalostí experta do znalostní databáze a tvorbou aplikace k jejímu využití v rámci platformy Windows, Web a Android. Mimo vypracování samotného produktu, poskytuje také návod pro další zájemce o přípravu podobných aplikací a námět na budoucí rozvoj již připraveného nástroje.
Vedoucí práce: Pavel Pudil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: umělá inteligence; znalostní systémy; expertní systémy; automobilová diagnostika; Android (operační systém); management [obor dipl. práce]; diplomové práce; artificial intelligence; knowledge-based systems; expert systems; automobile diagnostics; Android (operating system); master's theses