Ochrana spotřebitele v rámci finančních produktů - Kunešová, Kristýna; Horová, Olga; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení situace na Českém trhu v rámci finančních produktů. Autor si vybral pouze bankovní a leasingové poskytovatele úvěrů, hypoték a leasingu. Práce je rozdělena na 2 části: teoretickou a praktickou. Do teoretické části autor zahrnul historii a současnou právní úpravu v České republice a budoucí změna na trhu finančních produktů. Dále jsou v práci uvedeny státní či nestátní organizace, které se zabývají ochranou spotřebitele na finančním trhu. V praktické části jsou uvedeny nejúspěšnější bankovní instituce a leasingová společnost poskytující úvěry, hypotéky a leasing. Práce se též zabývá otázkou uzavření smlouvy a potřebnými dokumenty k žádosti o finanční produkty. Na konci praktické části je vyhodnocen vlastní průzkum, který je zaměřený především na výše uvedené produkty.
Vedoucí práce: Olga Horová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses