Podnikatelský plán startupu - Meszner, Petr; Novotný, Ota, 1971-; Daněk, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru na základě praxí ověřených postupů i moderních agilních principů. Vytvořený podnikatelský plán je orientován na efektivní podporu řízení společenství vlastníků bytových jednotek, bytových družstev a vybraných podnikatelských subjektů. Cílem práce je tedy vytvořit podnikatelský plán a prototyp produktu pro nově vznikající startupovou společnost, která pro řízení požadavků a řešení problémů klientů využívá helpdeskovou aplikaci. Práce ve své první části shrnuje problematiku i pojmy související s cílem práce, další část představuje konkrétní podnikatelský plán pro vznikající společnost a třetí část popisuje tvorbu prototypu helpdeskové aplikace využité k realizaci navrženého podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses