Podnikatelský plán " Internetový obchod s luxusními domácími elektrospotřebiči" - Furch, Šimon (2017)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení internetového obchodu s luxusními domácími elektrospotřebiči, jeho zhodnocení a následně doporučení, zda podnikatelský záměr za uvažovaných podmínek realizovat či nikoliv.