Podnikatelský plán " Internetový obchod s luxusními domácími elektrospotřebiči" - Furch, Šimon; Fuchs, Jan; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení internetového obchodu s luxusními domácími elektrospotřebiči, jeho zhodnocení a následně doporučení, zda podnikatelský záměr za uvažovaných podmínek realizovat či nikoliv.
Vedoucí práce: Jan Fuchs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses