Analýza trendů v podnicích s důrazem na Průmysl 4.0 - Kopp, Jakub; Basl, Josef, 1961-; Gála, Libor, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce Analýza trendů v podnicích s důrazem na Průmysl 4.0 seznamuje s oblastí trendu Průmysl 4.0. Práce poskytuje základní teoretické poznatky o konceptu Průmysl 4.0. Teoretická část práce zahrnuje i technologické a sociální aspekty týkající se čtvrté průmyslové revoluce. V praktické části práce je provedena analýza připravenosti českých podniků na trend Průmyslu 4.0. Na základě výsledků analýzy jsou stanovena závěrečná doporučení.
Vedoucí práce: Josef Basl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses