Vývoj aplikace pro vyhledávání a zálohování obrázků pro redakci iList - Mejstřík, Jakub; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Diplomová práce se zabývá návrhem a vývojem webové aplikace Ilustračka umožňující vyhledávání, nahrávání a zálohování obrazových materiálů. Aplikace Ilustračka je navržena pro redakci iList s ohledem na možné využití i v jiných organizacích. Při návrhu a vývoji aplikace je využita metodika MMSP (Metodika pro Malé Softwarové Projekty). Hlavním cílem diplomové práce je návrh a posléze vývoj webové aplikace s využitím metodiky MMSP. Diplomová práce začíná definováním řešeného problému a specifikací požadavků. Na tuto část navazuje výběr technologií a popis architektury aplikace. V části, která se týká vývoje aplikace, je popsáno programování na platformě Meteor s UI vrstvou využívající knihovnu React a koncept Redux. U kapitoly testování jsou provedeny a vyhodnoceny testy dle metodiky MMSP. Na závěr je provedena analýza měsíčního běhu aplikace v redakci iList a jsou vybrány možnosti pro další budoucí vývoj a zlepšování aplikace.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses