Porovnání nejrozšířenějších vývojovýcn nástrojů pro tvorbu her - Soukup, Martin; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Sečkár, Alois; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním nejrozšířenějších vývojových nástrojů pro tvorbu her. Autor zasazuje vývojové nástroje pro tvorbu her do kontextu současného herního průmyslu, analyzuje stav trhu a trendy v oblasti vývojových nástrojů pro tvorbu her. Největší část je zaměřena na porovnání vývojových nástrojů, kdy je vybráno pět nástrojů, tyto nástroje jsou představeny, jsou stanoveny kritéria, podle nichž jsou nástroje porovnány. Prostřednictvím tvorby jednoduché hry pro platformu Android jsou demonstrovány základní aspekty práce s vybraným vývojovým nástrojem pro tvorbu her.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses